Matcha - Sakurajima M5 40 g
Matcha Sakurajima je vhodná pro přípravu metodou Koicha nebo Usucha i ke kulinářskému použití. Jedná se o vysoce kvalitní čaj Nibancha.
Matcha Sakurajima je vysoce kvalitní čaj Nibancha z druhé sklizně v roce, který se před sklizní pěstuje 20 až 30 dní ve stínu metodou "Jikagise". Ačkoli je její chuť poněkud hořká a barva méně jasná, má jemnou chuť, která je pro Matchu charakteristická.
Je vhodná pro přípravu metodou Koicha nebo Usucha i ke kulinářskému použití. Obsahuje zdraví prospěšné složky, jako je Katechin, stejně jako ostatní čaje Matcha vyšší kvality.
Výborně se osvědčila například do koktejlů, latté, sladkostí apod. Doporučujeme hlavně na přípravu sladkostí, které nevyžadují pečení. Jasná barva a jemná chuť Matchy se obvykle oslabí zahříváním při pečení za vysokých teplot.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.