Čerstvě pražená káva, Strana 9

Jako když se zakousnete do tabulky čokolády s pomerančem, nebo do sušeného tropického ovoce v čokoládové polevě, tak přesně chutná Parainema...

Tanzánie Mbaya není úplná espreso klasika. Má sice hezky plné tělo a pořádně hustou cremu, ale chuťově je trochu více do kysela. Jde v ní cítit...

Výběrová káva ze Salvadoru. Vynikající na espreso. Chutná po višních, hořké čokoládě, datlích a povidlech.

Vietnam Dak Lak je kofeinovou bombou, která vás po ránu doslova vystřelí z ponožek. Jeho intenzivní hořče oříškové tělo doplňuje chuť čerstvě...

Jednoduché a vyvážené espreso italského typu s chutí čokolády, kakaa a pražených mandlí.

Jednoduché a vyvážené espreso italského typu s chutí čokolády, kakaa a pražených mandlí.

Jemná a vyvážená směs tradičního italského typu s chutí kakaa, oříšků a ovoce.

Jemná a vyvážená směs tradičního italského typu s chutí kakaa, oříšků a ovoce.

Zrnková káva Banua je směsí káv z Mexických plantáží oblasti Chiapas a vybraných plantáží Latinské Ameriky s minimem kyselosti a plným tělem

Zrnková káva Banua je směsí káv z Mexických plantáží oblasti Chiapas a vybraných plantáží Latinské Ameriky s minimem kyselosti a plným tělem

Peru SHG je ideální volbou pro všechny, kteří mají rádi jemnou a sladší kávu bez ovocných tónů. Na první srknutí chutná jako čokoládový dort a...

Podzim v šálku, tak by se dala popsat Papua Nová Guinea Sigri. Má čokoládovo-oříškové tělo s lehce kouřovým nádechem, je hezky sladká po karamelu a...