Valrhona Lait Jivara 40% 250 g
Mléčná čokoláda s bohatou chutí mléka a kakaa s nádechem karamelu a vanilky. Ideální na pečení.
Mléčná čokoláda Valrhona JIVARA s obsahem kakaa 40 %. Jemnou chuť čokolády doplňují tóny karamelu a vanilky s dotekem sladu. Vynikající, vyvážená, ne příliš sladká čokoláda, která potěší nejednoho milovníka mléčných čokolád. Penízky jsou vhodné pro profesionální i domácí pečení a vaření, ale pozor - smlsnout se na nich dá i jen tak.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Valrhona je francouzský výrobce prvotřídní čokolády se sídlem v malém městě Tain-l'Hermitage, ve vinařské oblasti poblíž Lyonu. Nyní je dceřinou společností společnosti Savencia Fromage & Dairy. Společnost byla založena v roce 1922 francouzským cukrářem Albéricem Guironnetem z údolí Rhône a má pět dceřiných společností a 60 místních distributorů po celém světě. Valrhona je jeden z předních výrobců gastronomické čokolády na světě. Společnost také udržuje École du Grand Chocolat, školu pro profesionální kuchaře se zaměřením na čokoládová jídla a pečivo. V roce 2015 otevřela Valrhona École Valrhona Brooklyn, cukrářskou školu v Brooklynu.
Valrhona se zaměřuje především na luxusní čokoládu uváděnou na trh pro komerční použití kuchaři. Valrhona vyrábí čokoládu z bobů poslední sklizně z konkrétní plantáže, především z Grand Cru v Jižní Americe, Oceánii a Karibiku.