Black Star Keňa Nguguini 250 g (filtr)

Výběrová keňská káva s chutí ostružin, červeného rybízu, malin a karamelu. Praženo na filtr.

Dostupnost Skladem (2 ks)
Můžeme doručit do:
10.9.2024
Možnosti doručení
Kód: 066060
335 Kč / ks 299,11 Kč bez DPH 134 Kč / 100 g
Black Star Keňa Nguguini 250 g (filtr)
BS vizu 1kg 10 23 Kena Nguguini alt
Filtr 250g
Celý svět kávy na jednom místě
KAVA.CZ = celý kávový svět
Vybíráme pro vás ty NEJLEPŠÍ KÁVOVÉ ZNAČKY, čaje i čokolády.
Čerstvá káva každý týden
Kávu pražíme každý týden
Naší specialitou jsou VYLADĚNÉ ESPRESO SMĚSI a výběrové kávy.
Expresní doručení
Objednáte a zítra máte
DOPRAVA ZDARMA už od 1 kg čerstvě pražené kávy nebo 3000 Kč.
Fungujeme udržitelně
Fungujeme udržitelně
Točíme krabice, ne zákazníky! Rádi vám poradíme. Jsme vaši KÁVOŠI.

Výběrová káva pražena profilem na alternativy. 

Původ: Nguguini se nachází ve výšce 1 600 m n. m., je pokryta červenou vulkanickou půdou o teplotě 13-24 °C. Ročně zde spadne 1300 mm srážek, což vysvětluje její svěží topografii. Kávové třešně se ručně sbírají a třídí, 16-24 hod fermentují ve stínu. Po fermentaci se promyjí a namáčí ve vodě po dobu dalších 16-18 hod. Káva se suší na afrických sušících lůžkách na slunci až 21 dní, přes poledne a v noci se zakrývá igelitem.

Chuťový profil: ostružiny, červený rybíz, maliny, karamel

Farmář: sdružení farmářů Kibirigwi

Zpracování: promyté 

Odrůda: Ruiru 11, Batian, SL-28, SL-34

Nadmořská výška plantáže: 1600 m n.m.

Doplňkové parametry

Kategorie: Výběrová káva
Typ: čerstvě pražená výběrová zrnková káva
Pražení: světlé
Použití: filtr (alternativy)
Příprava: french press, Aeropress, drip / Chemex, batch brew, cold brew
Země původu: Keňa
Složení: 100% Arabika
Odrůda: SL-28, SL-34, Ruiru 11, Batian
Poloha: 1600 m.n.m.
Zpracování: promyté
Chuťový profil: karamel, ostružiny, maliny, červený rybíz
Farmář: drobní pěstitelé z Kibirigwi
Acidita: střední
Chuť kávy: karamelová, ovocná

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: